Testimonis dels lectors

Volum I

«He de dir que no soc molt de llegir en català, ni tampoc de llegir ciència-ficció, ni llegir utilitzant una app, però el llibre, la trama, l'argument, els personatges, etc., em flipa... M'encanta!» (Hajar, Valls, estudianta universitària)

 • «La història és molt àgil, i us mossegareu les ungles en més d’una ocasió!» (Mixa, Barcelona, crítica literària)
 
«M'ho he passat bé. Tens sensació que ho vius i vols saber què passarà a continuació. M'ha fet volar la imaginació.» (Enric, Sant Feliu de Guíxols, consultor d'empreses i escriptor)

 • «Enganxa molt!» (Octey, Tarragona, estudianta universitària)


«No es pot parar de llegir. És molt bona.» (Esther, Sant Julià de Vilatorta, comptable)

 • «La novel·la transmet molt bé l'atmosfera decadent i claustrofòbica del futur.» (Mònica, Falset, interiorista)

«Encara que la ciència-ficció no sigui la temàtica que més m'agrada, aquesta novel·la ha aconseguit enganxar-me, sobretot amb el suspens que deixa l'escriptor al final de cada capítol i l'humor lleu que hi ha en diferents situacions de la novel·la el qual li dona una pinzellada de comicitat a tanta dura realitat.» (Hajar, Valls, estudianta universitària)

 • «Quan acabes un capítol et venen ganes de saber què passarà després.» (Núria, Vilanova de Bellpuig, fisioterapeuta)

«M'han agradat els personatges perquè tenen una personalitat molt ben definida i converteix la novel·la en una polifonia on hi ha moltes veus. No és la típica obra on apareix un personatge, fa una funció i de sobte ja no el tornes a veure més, sinó que és una carrera de relleus.» (Gerard, Borges Blanques, administratiu)

 • «El llibre m'ha semblat molt original i divertit.» (Samuel, Castelldefels, estudiant d'institut)

«És un llibre molt interessant, amb una imaginació i preparació impressionant. El libre endinsa al lector en un món d'aventures, del qual no podràs escapar.» (Ainara, Alcover, estudianta d'institut)

 • «La veritat és que és força distret. M'ho he passat molt bé.» (Maite, Falset, mestra)

«Està força bé. Sobretot de cara a adolescents, crec. És de bon llegir, amb ritme i passa ràpid. Bona dosi d'aventura.» (Ramon, Falset, empresari)

 • «És d'aquells llibres que no pots deixar de llegir perquè és una successió d'esdeveniments continus. Quan et penses que els tripulants de la Skørdåt tindran una mica de tranquil·litat, patapam, et trobes de sobte una subtrama que ho gira tot com un mitjó.» (Gerard, Borges Blanques, administratiu)

«M'he llegit el llibre. Mira que no soc molt de llegir. Vaja, fa molt de temps que no llegeixo per mi (sinó als meus fills). I em feia cosa que fos d'aquells llibres que has de deixar perquè es fan feixucs... Però no, està molt bé!!!!!!» (Marina, Tordera, comercial)

 • «Es fa molt molt amè!» (Montserrat, Falset, pastissera)

«Narra les aventures i desventures dels tripulants de la Skørdåt, una nau espacial, en un futur llunyà. Sempre aconsegueixen sortir-se'n gràcies a l'enginy del seu capità i el vincle tan fort que els uneix, molt més enllà de l'amistat.» (Marta, Cunit, tornera)
 
 • «M'agrada el llibre.» (Paqui, Girona, administrativa)
 
«Me l'he llegit de cap a cap. És molt bo.» (Lluís, Valls, jubilat)
 
 • «M'he llegit Skørdåt i m'ha agradat. M'agrada sobretot el món creat, la colonització dels planetes (la descripció de Tità, per exemple), el funcionament social, les explicacions científiques.» (Paolo, Barcelona, traductor)

 

 Volum II


«M'ha agradat, et manté intrigada.» (Esther, Sant Julià de Vilatorta, comptable)

 • «Estan força bé.» (Lluís, Falset, operari)

-oOo-
 • Vols dir-hi la teva? Escriu-nos aquí!