Títols


Skørdåt I: Nou maneres de morir a l'espai


En Mikka és un lladregot de la Lluna de 16 anys que malviu com pot rampinyant el que troba. Amb tot, la seva vida fa un tomb quan es topa amb na Rakkett, una forallei provinent de l'espai. És així com en Mikka s'enrolarà a la Skørdåt, una nau on es maneja a parts iguals armament, coratge i astúcia. En Mikka emprendrà un viatge pel Sistema Solar ple de trampes i perills, on aprendrà què és córrer riscos, lluitar cos a cos i afrontar situacions perilloses. Tot, acompanyat de la temible Rakkett, el capità Denk (el germà de la Rakkett), el forçut Kross, l'espavilada Lylya i el pilot Zuüb... i encara dues noies més (una caça-recompenses i una exmilitar) que s'hi sumaran perquè, per a plantar cara als dolents, calen músculs i neurones a parts iguals.
Data de publicació: setembre 2019
Llegeix-ne els 4 primers capítols gratis clicant aquí!


Skørdåt II: Una ombra esquitllent


La Skørdåt rep l'encàrrec de dur un aliax especial des de Mercuri (a tocar del Sol) fins a Eris (a la part més externa del Sistema Solar). El capità Denk sap que aquella càrrega tan valuosa serà cobejada per centenars de pirates i militars corruptes, i que, en un viatge tan llarg, estaran en tot moment exposats als assaltadors. Així que haurà d'enginyar-se-les sobre com fer aquell viatge tan perillós i al mateix temps sortir-ne amb vida. I més quan na Priscil·la, una antiga enemiga d'en Denk que disposa de diverses naus armades arreu del Sistema Solar, se n'assabenta i es proposa de robar aquell aliax. Aquell viatge obligarà la Skørdåt a ser una ombra esquitllent, que passi desapercebuda. I, fins i tot així, en més d'una ocasió caldrà jugar-se-la a cara o creu.

En preparació:

Skørdåt III: Al caire de la mort

A Tritó (un satèl·lit de Neptú), una picabaralla amb un clan local farà que els skørdåtians hagin de fugir-ne cames ajudeu-me. Com que la picabaralla acaba malament, el clan posa preu a la vida dels skørdåtians. En Denk i els seus hauran de jugar al gat i la rata amb els caça-recompenses i sicaris que els persegueixen. Des d'aquell moment, l'únic objectiu dels tripulants de la Skørdåt serà neutralitzar-los a tots, però també deixar sense capacitat d'atac els capitostos del clan. Si una tasca és difícil, l'altra encara més; més quan en Denk haurà d'enfrontar-se a un dels seus pitjors enemics: en Dzorian, un home mig màquina que la té jurada a en Denk, ja que va ser derrotat per en Denk en un assalt a un carguer anys enrere.

Skørdåt IV: Les llàgrimes d'Ió

A Ió (un satèl·lit de Júpiter) ha esclatat una guerra civil entre dos clans. Enmig del conflicte, en Denk rep la videotrucada d'un antic amic, en Gheem, des d'Ió mateix. En Gheem, ferit de mort, demana a en Denk que vingui a buscar el carregament que porta, per tal de dur-lo a la Terra. Però quan en Denk arriba a Ió no troba cap carregament dins la nau d'en Gheem, excepte una cosa que no és ben bé una càrrega. Aquella cosa serà el material més perillós que haurà transportat mai la Skørdåt, perquè qui tingui allò controlarà la Humanitat. Amb l'agreujant que cap tripulant de la Skørdåt pot arribar a imaginar-se la potència d'aquella cosa. Aquesta vegada no n'hi haurà prou amb les armes i l'astúcia: la capacitat de resistència mental serà clau a l'hora de superar els perills.

Skørdåt V: Eclipsi absolut

Unes noies perfectes s'han infiltrat en centenars de naus fent tasques diverses. És una maniobra per a controlar tot el trànsit de mercaderies del Sistema Solar! La Skørdåt també és víctima d'aquesta acció. Al seu torn, un dels pocs militars competents descobreix què passa i s'adona que això implica controlar els preus de tots els productes i serveis del Sistema Solar. El militar es planteja d'aturar allò, però l'exèrcit està corcat. Per això acaba demanant l'ajuda dels skørdåtians i d'altres foralleis. Una aliança impossible que pot saltar pels aires en qualsevol moment. Amb l'agreujant que, intentant neutralitzar l'amenaça, es congria una altra amenaça molt pitjor... que significarà la desaparició de la vida.

Skørdåt VI: Quan la sang crema

A Oberó (un satèl·lit d'Urà) hi ha un governador ambiciós. Imposa la llei marcial i, quan troba resistència, destrueix barris sencers i mata gent. Un grup de resistents locals li planta cara. La companya d'en Kross (n'Iris) decideix anar-hi perquè és d'allà, i en Kross l'acompanya. En Kross diu als skørdåtians que no es fiquin en aquell conflicte. Tanmateix, un cop allà en Kross és capturat, i en Denk decideix anar a buscar-lo. Per què en Denk entra en una zona de perill quan en Kross havia dit que no ho fes? Quan les coses es compliquin, la tripulació de la Skørdåt haurà d'involucrar-se en una guerra que no és la seva per tal de no deixar a l'estacada els seus companys, amb l'agreujant que tindran molts fronts oberts.