Títols

Skørdåt I: Nou maneres de morir a l'espai

En Mikka és un lladregot de la Lluna de 16 anys que malviu com pot rampinyant el que troba. Amb tot, la seva vida fa un tomb quan es topa amb na Rakkett, una forallei provinent de l'espai. És així com en Mikka s'enrolarà a la Skørdåt, una nau on es maneja a parts iguals armament, coratge i astúcia. En Mikka emprendrà un viatge pel Sistema Solar ple de trampes i perills, on aprendrà què és córrer riscos, lluitar cos a cos i afrontar situacions perilloses. Tot, acompanyat de la temible Rakkett, el capità Denk (el germà de la Rakkett), el forçut Kross, l'espavilada Lylya i el pilot Zuüb... i encara dues noies més (una caça-recompenses i una exmilitar) que s'hi sumaran perquè, per a plantar cara als dolents, calen músculs i neurones a parts iguals.
Data de publicació: setembre 2019
Llegeix-ne els 4 primers capítols gratis clicant aquí!
Compra'l clicant aquí.


Skørdåt II: Una ombra esquitllent

La Skørdåt rep l'encàrrec de dur un aliax especial des de Mercuri (a tocar del Sol) fins a Eris (a la part més externa del Sistema Solar). El capità Denk sap que aquella càrrega tan valuosa serà cobejada per centenars de pirates i militars corruptes, i que, en un viatge tan llarg, estaran en tot moment exposats als assaltadors. Així que haurà d'enginyar-se-les sobre com fer aquell viatge tan perillós i al mateix temps sortir-ne amb vida. I més quan na Priscil·la, una antiga enemiga d'en Denk que disposa de diverses naus armades arreu del Sistema Solar, se n'assabenta i es proposa de robar aquell aliax. Aquell viatge obligarà la Skørdåt a ser una ombra esquitllent, que passi desapercebuda. I, fins i tot així, en més d'una ocasió caldrà jugar-se-la a cara o creu.
Data de publicació: abril 2020
Llegeix-ne els 2 primers capítols gratis clicant aquí!
Compra'l clicant aquí.
 

Skørdåt III: Al caire de la mort

A Tritó (un satèl·lit de Neptú), una picabaralla amb un clan local farà que els skørdåtians hagin de fugir-ne cames ajudeu-me. Com que la picabaralla acaba malament, el clan posa preu a la vida dels skørdåtians. En Denk i els seus hauran de jugar al gat i la rata amb els caça-recompenses i sicaris que els persegueixen. Des d'aquell moment, l'únic objectiu dels tripulants de la Skørdåt serà neutralitzar-los a tots, però també deixar sense capacitat d'atac els capitostos del clan. Si una tasca és difícil, l'altra encara més; més quan en Denk haurà d'enfrontar-se a un dels seus pitjors enemics: en Dzorian, un home mig màquina que la té jurada a en Denk, ja que va ser derrotat per en Denk en un assalt a un carguer anys enrere.
Data de publicació: març 2021
Llegeix-ne els 4 primers capítols gratis clicant aquí!
Compra'l clicant aquí.
 

Skørdåt IV: A contracop

 
En Denk s'ha ofert a fer treballs per a la totpoderosa Karla per tal d'evitar friccions amb el seu clan. Una màfia de Júpiter ha pres a na Karla un gaser ple d'un producte prohibit, i en Denk ha de recuperar-lo. Els esdeveniments s'acceleraran i portaran els skørdåtians a situacions de risc, amenaçats tant per la màfia joviana com per militars corruptes. En aquest escenari, n'Athena haurà d'enfrontar-se novament a un antic adversari que va tenir durant la seva estada a l'exèrcit. Aleshores n'Athena va sortir-se'n, però ara és diferent: els adversaris compten amb nombrosos efectius i molt d'armament. Qui guanyarà aquest cop? Tota la potència dels militars corruptes o l'audàcia dels skørdåtians?
Data de publicació: febrer 2022
Llegeix-ne els 3 primers capítols gratis clicant aquí!
Compra'l clicant aquí.
 

Skørdåt V: Les llàgrimes d'Ió


A Ió (un satèl·lit de Júpiter) acaba d'esclatar una guerra civil entre dos clans. Enmig del conflicte, en Denk rep la videotrucada d'un antic amic des d'Ió mateix. Aquell amic seu, ferit de mort, demana a en Denk que vingui a buscar el carregament que porta, per tal de dur-lo a la Terra. Però quan en Denk arriba a Ió no troba cap carregament dins d'aquella nau, excepte una cosa que no és ben bé una càrrega. A partir d'aleshores, una teranyina espessa i invisible, alimentada per interessos, ambicions i conxorxes, s'anirà teixint al voltant dels skørdåtians, tot assetjant-los. Aquesta vegada no n'hi haurà prou amb les armes i l'astúcia: la capacitat de resistència mental serà clau per a superar els perills.
Data de publicació: novembre 2022
Llegeix-ne els 6 primers capítols gratis clicant aquí!
Compra'l clicant aquí. 
 

Skørdåt VI: Eclipsi absolut

 
Unes noies perfectes s'han infiltrat en centenars de naus fent tasques diverses. És una maniobra per a controlar tot el trànsit de mercaderies del Sistema Solar! La Skørdåt també és víctima d'aquesta acció. Al seu torn, un dels pocs militars competents descobreix què passa i s'adona que això implica controlar els preus de tots els productes i serveis del Sistema Solar. El militar es planteja d'aturar allò, però l'exèrcit està corcat. Per això acaba demanant l'ajuda dels skørdåtians i d'altres foralleis. Una aliança impossible que pot saltar pels aires en qualsevol moment. Amb l'agreujant que, intentant neutralitzar l'amenaça, es congria una altra amenaça molt pitjor...
Data de publicació: desembre 2023
Llegeix-ne els 3 primers capítols gratis clicant aquí!
Compra'l clicant aquí.
 

En preparació:

Skørdåt VII: Quan la sang crema

A Oberó (un satèl·lit d'Urà) hi ha un governador ambiciós. Imposa la llei marcial i, quan troba resistència, destrueix barris sencers i mata gent. Un grup de resistents locals li planta cara. La companya d'en Kross (n'Iris) decideix anar-hi perquè és d'allà, i en Kross l'acompanya. En Kross diu als skørdåtians que no es fiquin en aquell conflicte. Tanmateix, un cop allà en Kross és capturat, i en Denk decideix anar a buscar-lo. Per què en Denk entra en una zona de perill quan en Kross havia dit que no ho fes? Quan les coses es compliquin, la tripulació de la Skørdåt haurà d'involucrar-se en una guerra que no és la seva per tal de no deixar a l'estacada els seus companys, amb l'agreujant que tindran molts fronts oberts.
 

Publicat electrònicament:

Skørdåt. La llegenda (relat breu)

Petita seqüela publicada a les plataformes de lectura gratuïta Wattpad i Booknet.
Data de publicació: agost 2021
Llegeix-ho gratis clicant aquí!