Argument general


La saga està ambientada a mitjan segle XXVII i narra les aventures d'uns foralleis que van per l'espai dins la nau Skørdåt.

Han d'enfrontar-se tota mena de perills, en un Sistema Solar devastat, superpoblat i al caire de col·lapse, en una societat violenta i desestructurada plena de màfies, clans, militars corruptes, mercenaris, traficants... Tot, en un ambient decadent i claustrofòbic.

La saga s'adreça sobretot a adolescents i gent jove. Xalaran molt! Però la gent més gran també s'ho passarà bé amb el tarannà dels personatges i els reflexos de l'actualitat (el futur no és tan diferent d'avui dia pel que fa a la corrupció...).

Els volums són autoconclusius. Això vol dir que un pot llegir-se qualsevol volum sense haver-se llegit els anteriors, i no es perd res. (Tanmateix, si un es llegeix els volums precedents, hi ha detalls que li faran més gràcia, lògicament.)

La saga també és útil per a aprendre coses tot entretenint-se. A l'hora de lluitar contra els dolents, a vegades cal recórrer a la física i a la química aplicades. (Adult: si els teus fills, nets o nebots troben avorrides les ciències naturals a l'institut, regala'lsi la saga i veuràs com canviaran d'opinió!)

Si vols saber els volums que componen la saga i l'argument de cada volum, clica aquí.

Si vols saber què n'opinen els lectors que ja s'han llegit l'obra, clica aquí.
I si vols veure les ressenyes que ens han fet els crítics literaris, clica aquí.

Vols viure les seves aventures? Vols sentir-te un skørdåtià més? Comença a llegir (clica aquí) i ajuda'ls a lluitar contra tota la púrria del Sistema Solar!