Argument general


La saga està ambientada a mitjan segle 27 i narra les peripècies d'uns foralleis que van per l'espai a bord de la nau Skørdåt.

Han d'enfrontar-se a tota mena de perills, en un Sistema Solar devastat, superpoblat i al caire de col·lapse, en una societat violenta i desestructurada plena de màfies, clans, militars corruptes, mercenaris, traficants... Tot, en un ambient decadent i claustrofòbic.

La saga s'adreça sobretot a adolescents i gent jove. Xalaran molt! Però la gent més gran també s'ho passarà bé amb el tarannà dels personatges i els reflexos de l'actualitat (el futur no és tan diferent d'avui dia pel que fa a la corrupció...).

Els volums són autoconclusius. Això vol dir que un pot llegir-se qualsevol volum sense haver-se llegit els anteriors i no es perd res. (Tanmateix, si un es llegeix els volums precedents, hi ha detalls que li faran més gràcia, lògicament.)

 

En tot cas, a banda de l'argument de cada volum (una aventura), hi ha altres arguments latents que van sortint al llarg de la saga, com les qüestions personals dels tripulants de la nau.

La saga també és útil per a aprendre coses tot entretenint-se. A l'hora de lluitar contra els dolents, a vegades cal recórrer a la física i a la química aplicades. (Adult: si els teus fills, nets o nebots troben avorrides les ciències naturals a l'institut, regala'lsi la saga i veuràs com canviaran d'opinió!)

Si vols saber els volums que componen la saga i l'argument de cada volum, clica aquí.

Si vols saber què n'opinen els lectors que ja s'han llegit l'obra, clica aquí.
I si vols veure les ressenyes que ens han fet els crítics literaris, clica aquí.

Vols viure les seves aventures? Vols sentir-te un skørdåtià més? Comença a llegir (clica aquí) i ajuda'ls a lluitar contra tota la púrria del Sistema Solar!