Info legal

TITULARITAT
El domini Skordat.net és propietat de Xavier Rull Muruzàbal (carrer Esperanto, 2, 2n 2a, Valls, Catalunya); NIF 39876629-B; correu electrònic: sagaskordat @ gmail.com.
 
CONTINGUT
El web Skordat.net forneix informació sobre la saga d'aventures espacials Skørdåt.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
Aquest web i tots els continguts (incloent-hi textos, imatges, àudios, vídeos, logotips, dissenys i tot altre material), amb els seus codis font, pertanyen al gestor del web, excepte els que tenen llicència CC BY 4.0. La seva utilització, reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra acció semblant està prohibida tret que hi hagi autorització expressa per escrit del gestor del web, excepte els que tenen llicència CC BY 4.0.

ENLLAÇOS
El web Skordat.net ofereix enllaços a llocs web de tercers per tal que l'usuari tingui més fonts d'informació. Tanmateix, el gestor del web Skordat.net no és responsable del contingut d'aqueixos llocs webs ni dels efectes que pugui tenir per a l'usuari el fet de visitar-los.

GALETES
El web Skordat.net conté galetes, que són petits arxius de text que el navegador emmagatzema al disc dur. Tenen per funció fer més còmoda la navegació a l'usuari i recollir dades estadístiques sobre la navegació (per exemple, el país de l'usuari). Al visitar el web Skordat.net, l'usuari accepta aquestes galetes. En tot cas, l'usuari pot habilitar l'opció del seu propi navegador per tal de vetar la instal·lació de galetes.

RESPONSABILITATS SOBRE CONTINGUT I ÚS
L'accés al web Skordat.net i el seu ús, inclosos subdominis i directoris, estan subjectes als termes consignats en aquest avís legal. L'usuari, quan visita el web Skordat.net, accepta sense reserves el contingut d'aquest avís legal. L'usuari es compromet a fer un ús correcte dels continguts d'aquest web. L'usuari no introduirà al web mecanismes que n'alterin el disseny, la configuració original o els continguts, inclosos els mitjans de protecció i de seguretat. El gestor del web no es fa responsable dels possibles danys o perjudicis causats per virus informàtics, interferències, interrupcions, intromissions, avaries i desconnexions per causes no imputables al gestor del web. El gestor del web no assumeix cap responsabilitat derivada de l'ús que els usuaris facin de les informacions i dels continguts d'aquest web.

PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS
El web Skordat.net no recull cap mena de dada personal. Si algú es posa en contacte amb el gestor d'aquest web, el gestor del web respondrà al moment i eliminarà tot seguit qualsevol dada de la persona que ha escrit.